Enodelne kopalke Teen

Blaga do zmerna vpojnost

58,00 60,00 

Najnižja cena je bila 58,00 .

Kopalke Teen so v črni in modri barvi voljo le v manjših številkah oz. do velikosti 12 let. Za večje velikosti so na voljo klasične enodelne kopalke – https://modibodi.si/izdelek/enodelne-zenske-kopalke/.

Številka XS je primerna najstniški velikosti 12-14, številka S pa velikosti 14-16 let.

 

Morska kolekcija

V morski kolekciji najdete kopalke za menstruacijo z blago do zmerno vpojnostjo. V dnevih z močno menstruacijo so primerne v kombinaciji s tamponom ali skodelico, ob dnevih z blagim tokom pa za samostojno uporabo.

Kako kopalke delujejo si lahko preberete na tudi na našem blogu – https://modibodi.si/kako-menstrualne-kopalke-dejansko-delujejo/.

Tudi na dopustu ste lahko kljub menstruaciji brezskrbne.

Najstniška kolekcija

Kopalke so na voljo v številkah od 8 do 12 let. Za najstnice od velikosti XS najprej priporočamo klasične enodelne kopalke Modibodi.

Zmerna do blaga vpojnost

Volumen: 10 mL = 2 tampona oziroma 1-2 čajni žlički tekočine.
Hlačke so primerne za samostojno uporabo pri blažjih menstruacijah ali kot dodatna zaščita pri uporabi menstrualne skodelice ali tamponov. Namenjene tudi za močnejši beli tok in težavah s medeničnim dnom.

Opis

Sloj pri koži – 78% bombaž, 22% elastan
Vpojni del – 84% poliamid, 16% elastan
Zunanji sloj – 84% poliamid, 16% elastan
Sestava ne velja za šive.

Kopalke imajo zaščito pred soncem UV50+.

Vračila

 • Nudimo 30 dnevno možnost vračila ne nošenih in zaprtih izdelkov.
 • Pri prvem naročilu lahko za en par hlačk uveljaviš garancijo po uporabi, če nisi zadovoljna z izkušnjo.
 • V primeru naročila več izdelkov in vračanja le-teh, je lahko odprt samo en izdelek, ostali pa morajo ostati zaprti v originalni embalaži.
 • Vrnjen izdelek mora biti preizkušen preko lastnega spodnjega perila.
 • Zaradi zagotavljanja avtentičnosti je vsak izdelek zapakiran v lastno papirno embalažo.
 • V kolikor so na vrnjenih izdelkih vidni znaki uporabe, si pridržujemo pravico, da denarja ne vrnemo.
 • Kupnino za izdelek (dobropis ali denar) vam vrnemo po prejemu vrnjenega izdelka.
 • Vračilo kupnine lahko traja do 10 dni po prejemu vrnjenega izdelka.
 • Zaradi boljše sledljivosti priporočamo pošiljanje vrnjenih izdelkov s priporočeno pošto.

Najpogostejša vprašanja

Ali hlačke nosim brez tampona, skodelice ali vložka?

Tako je! Na začetku se sliši mano neverjetno pa vendar so Modibodi hlačke namenjene samostojni uporabi. Za vse vrste telesnih tekočin in dni z močnejšim tokom. Ali pa močno potenje. Leak proof spodnje perilo lajša tegobe puščanja in hormonov.

Kdaj zamenjam hlačke?

Hlačke zamenjaš, ko imaš neprijeten moker občutek ali na površini hlačk opaziš tekočino. Zdržijo med 6 in 24 ur, odvisno od izbrane vpojnosti in intenzitete toka. Po uporabi hlačke splahni pod hladno vodo, dokler ne teče čista voda in obesi na zračno mesto. Če hlačk me moreš splahniti takoj, jih shrani v vodoodporno torbico in splahni doma.

Katero vpojnost naj izberem?

Hlačke niso vpojne po celotni površini, ampak le pri vpojnem delu, ki je ultra tanek – 3mm. Ta je pri različnih vpojnostih različno dolg. Ponujamo 7 različnih vpojnosti, 4 pa so glavne. Blaga, zmerna, močna in maxi. Blaga vpojnost pokrije del pri mednožju, zmerna je 3 cm daljša, močna vpojnost ima vpojni del do zadnje elastike. Maxi vpojnost je nekoliko drugačna, saj vpojni del pri njej sega od sprednje do zadnje elastike, poleg tega pa je pri mednožju še dodaten vpojni sloj. 

Vpojnost izbereš glede na moč svoje menstruacije. Za prvi nakup ti svetujemo, da izbereš dva para hlačk v dveh vpojnostih. V kolikor imaš blago menstruacijo, priporočamo izbiro blage in zmerne vpojnosti, v kolikor imaš močno menstruacijo pa zmerno in močno vpojnost. V primeru izredno močne menstruacije (endometrioza, sindrom policističnih jajčnikov in ostalih bolezenskih stanj) ali poporodne čišče pa priporočamo izbiro močno in maksi vpojnosti. Ko v prvem ciklu preizkusiš hlačke, boš tudi sama boljše vedela katero vpojnost boš še potrebovala.

Katero velikost hlačk potrebujem?

Orientirajte se po vaši konfekcijski številki ali UK velikost spodnjega perila. Za visoke modele hlačk izberite svojo običajno velikost perila, za nižje (bikini, hotke) pa številko večje.

Ali hlačke smrdijo?

Ne. Naše hlačke so razvite in testirane v laboratoriju. So antimikrobne in brez škodljivih sestavin, ki jih najdemo v tamponih in higienskih vložkih za enkratno uporabo. Pri koži nahaja blagodejna 100% merino volna. Le-ta poskrbi, da se mednožje ne pregreva in kvari naravnega pH nožnice. Ko je ravnovesje nožnice urejeno in ne niha, se konkretno zmanjša pojavnost vnetij, suhe nožnice in drugih neprijetnosti. 

Ali jih je pred uporabo potrebno oprati?

Seveda. Pred prvo uporabo jih operite pri nizki temperaturi (po možnosti na programu za občutljivo perilo), da aktivirate vpojno tehnologijo v vložku.

Kako zgleda uporaba menstrualnih hlačk?

Nosite jih kot običajno spodnje perilo. Naša vpojna tehnologija je zasnovana tako, da so hlačke zanesljive, ampak diskretne in udobne. Oblecite svoj par in uživajte!

Dostava

 • Poštnina je brezplačna pri nakupu nad 60,00 EUR
 • Vsa naročila so poslana iz lokalnega skladišča
 • Podrobnosti o pošiljki (in številka paketa) bo posredovana preko SMS obvestila in e-maila

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Navodila za uporabo

1. Korak. Spodnje hlačke pred uporabo operite (30 °C). To bo aktiviralo vpojno tehnologijo v vložku in hlačkam omogočilo najboljšo funkcionalnost.

2. Korak. Po uporabi hlačke splahni s hladno vodo. Splahuj (ne namakaj!) do takrat, ko teče čista voda. Če jih ne misliš oprati isti dan, jih nekam obesi, da se posušijo.

3. Korak. Operi na nizkih temperaturah (do 30 °C). Priporočljiva je uporaba vreče za občutljivo perilo.

4. Korak. Obesi, da se posušijo. Uporabi. Ponovi. Uradno si postala borka za čistejši planet!

5. Korak. Ne uporabljaj mehčalca in razkužil, saj zmanjšujejo vpojnost izdelka.

crae-guide