Išči po izdelkih

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 €

Hitra dostava in pošiljanje iz lokalnega skladišča

Add your offcanvas content in here

Naša zgodba

Dobrodošle v svet udobja tudi med menstruacijo, inkontinenco, čiščo ali potenjem.

Hlačke Modibodi so nepropustno spodnje perilo za vse vrste telesnih tekočin. Uporablja se jih samostojno, brez ostalih pripomočkov za menstruacijo ali inkontinenco.

Neprestano kupovanje tamponov in vložkov (in ogromna količina odpadkov) je za nas in naše uporabnice že postala preteklost. Pridružite se nam na naši poti trajnosti in udobja.

Avstralska ustanoviteljica Modibodi-ja Kristy Chong je mama štirih otrok. Leta 2011 se je po drugem porodu srečala s neprestano urinsko inkontinenco in se odločila podati na pot razvoja trajnostnih higienskih izdelkov. S pomočjo znanstvenikov ji je to tudi uspelo in leta 2013 je Modibodi trgu predstavil svoj prvi izdelek – menstrualne in inkontinenčne hlačke.

Od leta 2013 zgodba Modibodi-ja vztrajno raste, leta 2015 je prišla na trg materinska kolekcija, 2017 smo izdelali prve kopalke za menstruacijo, leta 2018 pa najstiško kolekcijo, ki je prilagojena ožjim bokom najstnic. Leta 2020 smo na trg lansirali maksimalno vpojnost hlačk, ki so primerne za izjemno močne menstruacije in poporodno čiščo.

V vseh letih delovanja smo prejeli ogromno priznanj in nagrad za kvalitetne trajnostne izdelke. Po oceni Googla smo najboljše ocenjena znamka menstrualnih hlačk v Združenem kraljestvu in Evropi.

Ker se vse rade počutimo dobro in udobno, imamo na voljo res širok razpon modelov in številk. Vse od številke EU 34 (3XS) pa do EU 52 (6XL) in do 15 različnih modelov spodnjih hlačk. Resnično je razvito s strani žensk za ženske, da je naše življenje boljše in z manj smetmi.

Vsi naši uporabljeni materiali imajo najstrožje certifikate, vpojni del pa smo razvili sami in ga tudi patentirali. Zavezani smo k okoljsko prijazni proizvodnji, v letu 2023 bomo kot eno redkih proizvodnih podjetjih tudi ogljično negativni. Po celem svetu smo prodali že več kot 2 milijona parov hlačk in naš krog uporabnic se dnevno širi.

Pridruži se nam tudi ti.

100 % merino volna
Pri koži se nahaja 100 % merino volna, ki ima antimikrobne lastnosti, hitro vpija tekočino in preprečuje neprijetne vonjave. Pri veganski kolekciji je uporabljen veganski nadomestek, ki enako dobro vpija kot volna.
Modifier Technology™
Sredinjski ali vpojni del predstavlja zračna patentirana Modifier Technology™ tkanina. Samo 3 mm široka vpojna tkanina, deluje antimikrobno in preprečuje nastanek madežev. Omogoča, da se med menstruacijo počutite lagodnejše ter bolj samozavestno.
Neprepustna Tkanina
Zadnji sloj vpojnega dela hlačk je neprepustna tkanina, ki preprečuje uhajanje tekočine in poskrbi za zanesljivost hlačk.

Poznate tisti stres, ko ugotovite ste pozabile kupiti zalogo tamponov/vložkov, wc papir po lulanju je pa že krvav? Kje je najbližja drogerija ali boste komu od bližnjih naročile, da vam jih prinese? Pa če bo ta oseba moški, a boste uspele dovolj dobro razložit katere bi imele?

Do uporabe trajnostnih higienskih izdelkov naša kar pogosta izkušnja. Naj vas v vaši garderobi čaka najljubši (tudi po vpojnosti) model Modibodi hlačk in življenje bo lažje. Da ne omenjamo koliko smeti boste prihranile našemu okolju.

Se sprašujete ali je vredno? Če vam izdelek ni všeč, ga lahko vrnete brezplačno v 30 dneh, vendar je velika večina rednih uporabnic zelo zadovoljnih : )

Its not magic, but its close.

Različne vpojnosti hlačk za menstruacijo in inkontinenco

ZELO BLAGA VPOJNOST
Volumen: 5 mL = 1 tampon oziroma 1 čajna žlička tekočine.
Hlačke so primerne za dneve z zelo blagim belim tokom ali kot dodatna zaščita pri uporabi menstrualne skodelice (ob zmernih dnevih).
BLAGA DO ZMERNA VPOJNOST
Volumen: 10 mL = 2 tampona oziroma 1-2 čajni žlički tekočine.
Hlačke so primerne za samostojno uporabo pri blažjih menstruacijah ali kot dodatna zaščita pri uporabi menstrualne skodelice ali tamponov. Namenjene tudi za močnejši beli tok in težavah s medeničnim dnom.
ZMERNA DO MOČNA VPOJNOST
Volumen: 15 mL = 2-3 tamponi oziroma 3 čajne žličke tekočine.
Hlačke so primerne za samostojno uporabo pri zmernih do močnih menstruacijah, blažji urinski inkontinenci in močnemu belemu toku.
Nudijo občutek suhosti, so zanesljive in se prilegajo kot običajno spodnje perilo.
NOČNA VPOJNOST
Volumen: 20 mL = 3-4 tamponi oziroma 4 čajne žličke tekočine.
Hlačke so primerne za samostojno nočno uporabo ter za zelo močne menstruacije. Nudijo občutek suhosti, so zanesljive in udobne.
MAKSIMALNA VPOJNOST
Volumen: 50 mL = 10 tamponov oziroma 10 čajnih žličk tekočine.
Zanesljive vpojne hlačke, ki jih nudijo občutek suhosti.
Namenjene so za samostojno uporabo pri zelo močnih menstruacijah, urinski inkontinenci in poporodni čišči.
Primerne tudi za 24 urno uporabo pri zmernih do močnih menstruacijah.
PROTI POTENJU (MOISTURE WICKING)
Hlačke iz aktivne kolekcije so idealna izbira za rekreacijo ali naporne situacije v službi.
Resnično zasnovane, da se kljub potenju počutite udobno in ohranite suh občutek.
Za razliko od ostalih kolekcij, so hlačke iz kolekcije “Aktiv” sestavljene skoraj iz čiste volne. Namenjene so, da vas varujejo pred mokroto potenja in večinoma nimajo všitega vpojnega spodnjega dela.
Nakupuj po vpojnstoi