Išči po izdelkih

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 €

Hitra dostava in pošiljanje iz lokalnega skladišča

Add your offcanvas content in here

Nega naših hlačk

Vpojni del v Modibodi hlačkah je črn, zato ne potrebujete odstranjevalca madežev. Drugič, ni potrebe po namakanju ali drgnjenju. Ker je naše spodnje perilo dobesedno zasnovano tako, da se vanje izliva tekočina, je vse, kar morate storiti to, da jih ohranite v vrhunski formi, slediti tem štirim preprostim korakom … ni velika zahteva za udobje in planetu prijazno zaščito.

1. KORAK : Hlačke sperite v pod hladno, tekočo vodo. To naredite takoj, ko jih slečete – splakujte jih pod pipo ali prho, dokler od njih ne steče bistra voda. Ne namakajte več kot 10 min ali drgnite.

2. KORAK: Vrzite jih v pralni stroj in jih operite na 30 stopinj. Če jih ne želite takoj strojno oprati, jih pustite na zračnem mestu, da se posušijo in počakajo na pranje (rob kadi ali tuš kabine, mrzel radiator).

3. KORAK: Uporabite običajen detergent za pranje perila (najboljši je v prahu s čim manj parfuma). Izogibajte se mehčalcu, saj zmanjša vpojnost hlačk in razkužilom, ki razgrajujejo naravna vlakna, zaradi katerih so hlačke tako učinkovite.

4. KORAK: Obesite jih, da se dobro posušijo (brez sušilnega stroja in ne na vroč radiator) in že so pripravljene, da te zaščitijo pred vsemi tekočinami.

Če hlačke na daljši rok dobijo neprijeten vonj, v posodico za mehčalec dodajte mešanico kisa in vode v razmerju 1:3.

S praškom Terra Gaia, katerega spremenite v pasto, poskrbite za morebitne madeže na hlačkah in globinsko čiščenje vpojnega dela.