Išči po izdelkih

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 €

Hitra dostava in pošiljanje iz lokalnega skladišča

Add your offcanvas content in here

Kaj izbrati za začetek?

Priporočamo vam, da hlačke kupujete postopoma. Vsaka oseba je unikatna, zato nimamo enega paketka hlačk za celo menstruacijo, ki bi popolnoma ustrezal vsem.

Naš najboljši nasvet je: “Kupujte postopoma in se spoznavajte s svojim tokom in vpojnostjo naših hlačk.” Tako nakupovanje je bolj prijazno tvoji denarnici, saj boste izbirali take vpojnosti, ki jih res potrebujete.

Hlačke niso vpojne po celotni površini, ampak le pri vpojnem delu, ki je ultra tanek – 3mm. Ta je pri različnih vpojnostih različno dolg. Ponujamo 7 različnih vpojnosti, 4 pa so glavne. Blaga, srednja, močna in maxi. Blaga vpojnost pokrije del pri mednožju, zmerna je 3 cm daljša, močna vpojnost ima vpojni del do zadnje elastike. Maxi vpojnost je nekoliko drugačna, saj vpojni del pri njej sega od sprednje do zadnje elastike, poleg tega pa je pri mednožju še dodaten vpojni sloj.

Kako izberete pravo vpojnost zase?

Glede na moč svoje menstruacije/inkontinence, seveda. Za prvi nakup vam svetujemo, da izberete dva para hlačk v dveh vpojnostih. V kolikor imate blago menstruacijo/beli tok, priporočamo izbiro blage in zmerne vpojnosti, v kolikor imate močno menstruacijo/blago inkontinenco pa srednjo in močno vpojnost. V primeru izredno močne menstruacije (endometrioza, sindrom policističnih jajčnikov in ostalih bolezenskih stanj) ali poporodne čišče pa priporočamo izbiro močne in maksi vpojnosti.

Ko boste hlačke preizkusili, boste tudi sami bolje vedeli katero vpojnost boste potrebovali.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi na našem mailu info@modibodi.si.