Išči po izdelkih

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 €

Hitra dostava in pošiljanje iz lokalnega skladišča

Add your offcanvas content in here

So menstrualne hlačke namenjeni le menstruaciji?

Ne! Naše hlačke so namenjene menstruaciji, inkontinenci, belemu toku, čišči in potenju. To so spodnje hlačke, ki jih nosite namesto vložkov in tamponov. Izgledajo in občutijo se kot normalne spodnje hlačke, a imajo všit vpojni del, ki vpije tekočino. Ko jih morate zamenjati, jih le splaknete, operete, posušite in ponovno oblečete!

Razumemo, da ste polni dvomov in preizkušanje nečesa novega zna biti stresno, zato spodaj odgovarjamo na najpogostejša vprašanja v našem nabiralniku.

“Bom občutil/a mokroto?”   

V naših hlačkah ne. Zasnovali smo patentiran vpojni del, ki ima v stiku s sluznico merino volno. Ta poskrbi, da se tekočina vpije in hkrati daje svež in suh občutek, saj odvaja vlago.

Drži, da nekatere uporabnice povedo, da čutijo izlive krvi v hlačke, ampak ker se kri zelo hitro vpije, mokrote naslednji trenutek ne čutijo več. Kri/urin ostane v srednjem delu, kjer je »zaklenjen« dokler se hlačke ne napolnijo do polne vpojnosti.

“Ali imajo neprijeten vonj?”

Sploh ne! In to zaradi več razlogov. Ne smrdijo, saj se kri »zaklene« v osrednji del hlačk in je površina hlačk suha in sveža. Drugi razlog je obdelava vpojnega dela z medicinsko varno tehnologijo proti smradu in protimikrobno tehnologijo, ki je zasnovana za boj proti neprijetnemu vonju in bakterijam, ki ga povzročajo.

“Bodo vsi vedeli, da jih imam oblečene?”

Ne, ne bodo. Bomo pa vesele, če boš povedal/a tudi drugim, da jih nosiš, da jih bodo preizkusili še oni in se počutile bolj udobno med menstruacijo, treningom v stresni službi in proizvedli manj odpadkov.

Razlog, zaradi katerega ljudje ne bodo opazili, da imate oblečenega kaj posebnega je to, da navzven izgledajo kot normalne spodnje hlačke. Narejene so iz bambusa, recikliranega najlona ali pa mehkega organskega bombaža (najstniška kolekcija).

“Kako bom vedela, kdaj zamenjati hlačke?”

Prav tako, kot ste se na začetku lovili s tamponi,vložki in plenicami, imejte tudi s hlačkami na začetku malo potrpljenja. Ugotoviti boste morali, kako dolgo vam zdržijo katere hlačke na kateri dan. Vsaka oseba ima malce drugačen tok, malo pa tudi stres vpliva na količino izločene krvi/urina. Imamo dovolj vpojnosti, da boste lahko ostali suhi in sveži.

Zamenjate jih, ko boste začutili neprijeten občutek – neprijetno mokroto, ko se vam bodo zdele polne ali pa bodo robovi postali vlažni.

Če boste morali med opravki ali službo menjati hlačke, vam priporočamo našo vodoodporno torbico, ki je odlična za shranjevanje uporabljenih hlačk, saj diha in ne oddaja vonja, prav tako pa bo poskrbela, da bo notranjost vaše torbice ostala čista.