Išči po izdelkih

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 60 €

Hitra dostava in pošiljanje iz lokalnega skladišča

Add your offcanvas content in here

Ali menstrualne hlačke res delujejo?

Torej, morda ste že slišali za spodnje perilo, ki ujame in zadrži vse tekočine, vendar imate pomisleke – ali to dejansko deluje? Kako?? Resnica je, da ni vsako vpojno perilo narejeno enako. In ko trdimo, da naše deluje, to mislimo smrtno resno. Od našega inovativnega večplastnega vpojnega dela, do naših 10 let znanstvenih raziskav, vsi stremimo k ustvarjanju bolj kakovostnih izdelkov in boljšemu delovanju za vas. Konec koncev si to zaslužite.

Ustvarjene, da te dolgo spremljajo.

Naša vpojna oblačila niso le za enkratno uporabo – še naprej bodo delovala kot čarovnija, ko jih boste nosili in nosili in nosili v prihodnjih letih. Da, letih! Pravzaprav so strokovno izdelane s kakovostnimi tkaninami in preizkušene, da zdržijo več kot 100 pranj, da zagotovimo, da njihova sposobnost vpojnosti vedno znova deluje. Poskrbite, da boste kar najbolje izkoristili svoje hlačke, tako da upoštevate naš vodnik za nego z nasveti o izpiranju, pranju in sušenju svojih Modibodi izdelkov.

Gradimo na 10 letih raziskav

Tudi na najmočnejši dan menstruacije verjetno krvaviš veliko manj, kot si misliš. Naš patentiran 3-slojni vpojni del je zasnovan tako, da vpije do 50 ml krvi ali urina brez puščanja, kar bi moralo zadostovati. Tej tehnologiji vpojnega dela smo izbrali ime – tehnologija Modifier – in je patentirana, kar pomeni, da je ni mogoče kopirati. Desetletje smo porabili za izpopolnjevanje naših modelov in ne mislimo se ustaviti. Nenehno sanjamo o novih rešitvah za vse tekočine.

Ustvarjene za vsa telesa

Nisi prepričana, ali je spodnje perilo zate? Potem se skoraj zagotovo motiš. Naši slogi so narejeni za vse. In če nisi pripravljene tvegati, lahko Modibodi vedno nosiš kot rezervo skupaj z drugimi izdelki za menstruacijo (tamponi ali skodelice). Ne glede na to, ali se boš odločila uporabljati le Modibodi, vemo, da ti bo všeč. Tako kot na deset tisoče resničnim, edinstvenim ženskam, ki se povsod zanašajo na naše spodnje perilo.

Preveri, kaj so naše stranke povedale o delovanju naših hlačk:

»Uporabljam jih čisto vsak dan. Zlahka se spopadajo z izcedkom in znojenjem. Popolnoma sem zamenjala garderobo in res uporabljam le še Modibodi. Za vsak dan uporabljam tiste proti potenju, ko imam pa menstruacijo pa tiste z močno in srednjo vpojnostjo. Zelo priporočam vsaki ženski.

– Ana

»Všeč mi je prileganje, mehka tkanina in vpojnost. Dejansko delujejo! Poleg tega mi je všeč, da sta učinkovita in veliko boljša za planet kot uporaba blazinic. Zelo kmalu bom spet naročila.”

– Maja

Te jih mika preizkusiti? Zagotovo ti ne bo žal. Klikni na trgovino in si izberi svoj najljubši model.